123HUISDIEREN.NL

Het GROOTSTE online platform voor dieren.

WIJ ZIJN TOEGANKELIJK

N

ALTIJD je eigen online Dierenarts

GRATIS & voor iedereen met een huisdier

N

MISSIE: goede zorg voor dieren

Goede zorg die voor alle huisdieren toegankelijk is

Ben jij iemand die de volledige controle wilt hebben over ieder aspect van het leven van jouw dier of van dieren in het algemeen? 
Dan zijn wij de juiste organisatie voor jou. Wij geloven namelijk in onze missie: het verbeteren van de zorg voor dieren!

Wij willen ervoor zorgen dat jouw dier alleen de zorg krijgt die echt nodig is, dat deze zorg goed is en dat je daar een eerlijke prijs voor betaalt. 

GRATIS DIERENARTS NODIG? Registreer jezelf zonder kosten bij onze community.
(Na het aanmelden kun je direct je hulpvraag kwijt)

 

Toegankelijk voor iedereen met een beperking

Er zijn waanzinnig veel mensen met een beperking. We denken direct aan mensen die blind of doof zijn. Maar vergeet niet de mensen die op leeftijd zijn. Of sta er eens bij stil dat er mensen zijn die de omgang met andere mensen heel lastig vinden. Ook zijn er meer laaggeletterde mensen dan je kunt voorstellen. Jullie zijn allemaal net zo belangrijk als ieder ander. En ook voor jullie willen wij hulp voor je dieren gemakkelijker maken.

DUS LET OP! Kun je slecht zien? Of kun je helemaal niks zien? Ben je echt zo blind als een erwt? Hoor je slecht of ben je Oost Indisch doof? Of weet je van jezelf dat je sociaal niet de handigste bent en voelt het als een drempel om te bellen? Dan is onze site volledig voor jou toegankelijk gemaakt. Wij snappen dat niemand perfect is. Dus vind je het vervelend om te bellen omdat je niet zo goed weet hoe je dit moet aanpakken en probeer je van te voren al helemaal voor te bereiden wat je zou kunnen zeggen? Gebruik dan gewoon onze chatfunctie. Of stuur een mail als je geen directe reactie nodig hebt: wij beantwoorden deze echt zo snel mogelijk. En werkt het nog steeds niet voor jou? Laat ons dat gewoon weten (op welke manier dan ook), ook als je geen oplossing kunt bedenken.

123HUISDIEREN.NL optimale zorg voor mensen met een beperking

Je bent een dierenmens en je vindt van jezelf dat je een beperking hebt: wat goed dat je hier bent! Het is heel simpel: als je een dier hebt dan zit je hier op de juiste plek. Je kunt hieronder direct ontdekken wat 123Huisdieren.nl voor jou kan betekenen. En blijf vooral hangen als je nog meer wilt weten!

R

TOEGANKELIJKE WEBSITE

We hebben echt geprobeerd om deze website toegankelijk voor jou te maken. Ongeacht je beperking. Ongeacht eventuele hulpapparatuur die je moet gebruiken. Ondanks onze goede bedoelingen kan het zijn dat de site voor jou niet werkt: dat gaan we dan oplossen! Beloof me dat je niet weggaat, maar ons de kans geeft jou alsnog te helpen. We horen graag jouw mening.

R

TOEGANKELIJK BEDRIJF

Gelukkig kun je onze website goed gebruiken, ondanks je beperking. En je hebt het ons laten weten als het toch nog een hobbelige weg voor je is. Je kunt op een passende manier contact met ons opnemen. Als je bijvoorbeeld moeite hebt met spreken, dan kun je met ons chatten of mailen. Zit jouw contactmanier er niet bij? Vertel het mij, dan passen wij het aan waar mogelijk.

R

EEN DIERENARTS OP MAAT

Voor jou is het nog moeilijker om zomaar naar een dierenarts toe te gaan. Je bent erg slecht ter been of zit in een rolstoel. Je bent doof en je kunt de dierenarts de helft van de tijd niet volgen. Je krijgt het spaansbenauwd als je in een wachtkamer moet zitten. Je snapt vaak niet wat de dierenarts allemaal vertelt. Het is erg begrijpelijk dat je liever niet gaat als dat niet nodig is. Wij helpen je als online dierenarts en zijn de tussenpersoon als je toch beter naar een dierenarts kunt gaan met je dier. Waar nodig regelen we een dierenarts aan huis. Zo word je door ons geholpen op de manier die bij jou past en weet je zeker dat je dier alle hulp krijgt die hij of zij verdient.

R

HULP VAN MENSEN UIT JOU BUURT

Het is vreselijk om steeds om hulp te moeten vragen. Toch ontkom jij er vaak niet aan. Je kat heeft medicatie nodig, alleen kun je de tabletten vanwege je handicap niet zelf toedienen. Je bent gevallen en hebt je heup gebroken, nu kun je wel iemand gebruiken die je hondje een poosje wilt verzorgen. Je dier moet naar de dierenarts, maar je kunt zelf echt niet mee omdat je bedlegerig bent. Wanneer wij je online dierenarts zijn regelen we op voorhand de benodigde hulptroepen. Als je lid bent van onze community voor dierenmensen dan kun je heel gemakkelijk in contact komen met mensen die bij jou in de buurt wonen. Deze buurtwacht komt jou met alle liefde helpen, wanneer je hun hulp goed kunt gebruiken.

Je kunt ons heel gemakkelijk een mailtje sturen

Ja! Ik vind 123HUISDIEREN.NL leuk!

Het lijkt me ontzettend gemakkelijk om een eigen gratis online dierenarts te hebben.

Ik deel jullie missie: betere (goede!) zorg voor dieren.

De GROOTSTE online community voor dieren.

N

ALTIJD je eigen online dierenarts

GRATIS & voor iedereen met een dier. 

N

MISSIE: goede zorg voor dieren

Goede zorg die voor alle huisdieren toegankelijk is. 

Wij zijn de OMBUDSMAN voor DIEREN: wij behartigen de belangen van dieren & diereigenaren. Wij maken zorg voor iedereen toegankelijk.

Onze privacy verklaring.

ONZE SOCIALE MEDIA

ONZE GEGEVENS

123Huisdieren.nl BV

Staalweg 48

2612 KK Delft

info@123huisdieren.nl

085 401 88 88

KvK 68337450

BTW nr NL857399135B01

ING Bank NL65INGB0007588324

 

Pin It on Pinterest

Share This